21/7/08

La Paella

El pare de la Maria i el seu germà en Joan el passat divendres 18 de juliol van anar a França a cuinar per una bona colla. Com es veu que cuinant disfruten. El resultat un 10!!! Com triomfen!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai, SÍ que arriba lluny la fama de bons cuiners del pare i d'un germà de la Maria! Segur que l'arròs devia estar boníssim!
Pregunta: la Maria cuina tant bé com la part masculina de la seva família?
Eeeei, potser es podria organitzar una pedalada de les nonstop i un final amb arrossada on hi poguéssim venir els seguidors de les nonstop!
I quines ganes tinc que arribi el divendres 1 d'agost a les 3 de la tarda per començar 3 weeks de vacances!!

Maria Coma i Roura ha dit...

ei jordi ... la fama de bons cuiners a casa meva se l'emporten els homes ... je, je, je ... jo en tinc prou provant els seus plats que realment hi canten els àngels!!!

proposes moltes coses ... i ufffffff que m'estresses ... je, je, je ... ja saps que avui estic mig adormida i no és un bon dia per propostes ... je, je, je ... ai en Bruce ... quin HOME!!! no n'hi ha com ell a la plana ...

jo també tinc ganes de ser el 2 d'agost i ... HOLIDAYS!!!!!!!

Sònia ha dit...

Jeje!! veig que tema menjar interessa més quel pedalar! doncs per menjar s'ha de cremar així que Maria si ens fas una paella com la que fan la teva family jo vaig amb tu a pedalar a la fi del món!!!

Anònim ha dit...

Heu sortit a pedalar avui les nonstop o heu aprofitat la caloreta de la tarda per gaudir del relax d'una piscina, per exemple? Jo avui hores extres a la Caixa, treballant fins quarts de 9, vaja tela aquest final de juliol!
Per cert, jo sóc més de provar paelles que no de fer-les, je,je.
Fareu també bicicleta durant les vacances o l'aparcareu unes setmanetes?