17/7/08

Bellmunt

La Maria i l'Anna es van atrevir a pujar a Bellmunt. Són unes cracks!!!!

7 comentaris:

Maria Coma i Roura ha dit...

Si,si ... a la foto riem però pujant les últimes rampes no reiem tant !!! je,je,je ...

salut,
maria

Sònia ha dit...

Jo vull ser com vosaltres!!!! només puc dir que olee!!! Algun dia també penjarem una de Bellmunt amb unes quantes més. Espero!!

Maria Coma i Roura ha dit...

Sònia a veure si és veritat!!!
i us heu fixat amb el meu mallot???

Anònim ha dit...

Idea que dono a les nonstop: podríeu posar en el Blog les sortides i horaris que teniu previst de fer durant tota la setmana, i així donaríeu l'oportunitat a alguns osonencs que us vinguessin a animar en algun punt del camí.

Anònim ha dit...

Per cert, ahir vaig escriure per primera vegada al vostre blog i ho vaig fer sense presentar-me abans: quin lapsus. Em dic Jordi, sóc company de l'Olga a la Caixa, conec també a la Maria i sóc manlleuenc de fa 2 anys. Abans vivia a Sant Esteve de Palautordera, ho coneixeu?Vagi bé el kapdesetmana, cap a Palamós vaig. També pedaleu el dissabte i el diumenge?

Maria Coma i Roura ha dit...

Ei Jordi ... sort que t'has identificat perquè tenim tants seguidors que si no especifiques qui ets ens col·lapsem ... je, je, je ...

Aquest diumenge tenim una sortida pendent... ja t'informarem i ens esperes a dalt amb una garrafa d'aigua!!!

Per cert, el concert d'en Bruce genial ... no tinc paraules!!!

Anònim ha dit...

Eeeeei, el Boss deixa empremta, eh! Jo he estat a 2 concerts seus a BCN (fa 2 i 5 anys), i encara els tinc gravats com els millors concerts als que he anat mai. Aquests dos i un d'U2 al Camp Nou.
La pregunta és: les nonstop que veu ser ahir a concert sortireu avui a pedalar o hi haurà ressaca i mandra?je,je. Si sortiu avui, volem una foto que així ho demostri, eh!
Eeeei, si em passeu el recorregut del proper diumenge, faré córrer la veu i quan us faltin un parell de KM per arribar al punt més alt, trobareu avituallament, i tots els vostres seguidors que us "jalearán" fins arribar a dalt, je,je.