8/4/10

Les Gavarres 05/04/10




Altre cop per les Gavarres. Una ruta diferent però. Des de Platja d'Aro, fins al Radar Meteorològic, Romanyà, Santa Cristina d'Aro i tornada a Platja d'Aro, més o menys uns 36km.
Sort que el dia ens va acompanyar, i tot i el solet que feia l'aire era més aviat fresquet, però ens anava perfecte per pedalar sobretot a les pujades.
Una ruta molt maca de fer, el començament una mica dur, ja que des del principi és pujada fins a la meitat del recorregut (Radar Meteorològic) i llavors el desnivell no és tant pronunciat, baixades i repetxonets fins arribar a Romanyà, i des d'allà tot baixada fins a Santa Cristina d'Aro, i llavors pel carrilet fins arribar a Platja d'Aro.
S'ha de dir però, que els camins i corriols que no hi passa gaire gent, està molt brut. Moltes branques d'arbres que varen caure amb les nevades i tempestes d'hivern. Així que els que aneu per aquelles contrades, paciència amb els camins i sobretot vigileu. Però a part d'unes quantes esgarrinxades val molt la pena pedalar per les Gavarres.