24/3/09

Despedida de la neu!!



Bé doncs aquest cap de setmana hem fet la despedida de la neu sniff!!! Ha set un finde intens però alhora relaxant i com podeu veure a part de la neu (que no estava del tot bé) ens va fer un temps estupendo. Què us he de dir... doncs res, fins la temporada que vé!!!

11/3/09

Equipooooooooooooo

Olé, olé, olé ... finalment ho hem aconseguit !!!!!!!!!! Les 3 flors sobre la bici ... !!!!!!! No m'ho puc creure !!!!!!! a la foto no s'aprecia bé perquè en "lorenzo" no ens deixava però som nosaltres !!!



9/3/09

8 m: Manlleu


Bon dia bikers,

ahir, després de molts dies, amb la Sònia i en Toni (alies l'infiltrat) vam agafar les bicis i vam pedalar direcció Cabrera. Només de sortir de Manlleu en Toni se li va va trencar la cadena i quan faltava poc per arribar a casa, va i se li punxa la roda del davant ... quin dia !!!






2/3/09

28 f: LLuçanès

Bon dia,
el dissabte al matí amb l'Anna vam sortir de Sant Julià a les 11 amb la intenció de fer una matinal. Vam anar direcció Santa Eulàlia de Riuprimer, Moià, Prats, Oristà, la Torre d'Oristà, Sant Bartomeu, Grub, Vic i Sant Julià ... una ruta diferent i molt imporvitzada !!! En resum ... res d'una matinal !!!

Maria