30/9/08

Rutes BTT

Us adjunto una adreça on podeu trobar rutes per fer amb la mountanbike ...

AVENTURASENBTT.BLOGSPOT.COM

2h btt Calldetenes 2008



Vuitena edició de les 2h de resistència de btt a Calldetenes. Tot un èxit i un espectacle per a la gent que li agrada pedalar! Les nonstopgirls hi varen ser com a espectadores, algun dia hi seran com a participants, però encara està una mica verda la cosa...
Felicitats a tota aquesta gent que fan possible aquestes trobades i que fan que es pugui disfrutar de la bici d'una manera diferent! Sembla una feina fàcil però no ho és!!

18/9/08

Mèxic agost 2008

Mexico lindooooo!! jeje!! ja sé ja, que aquesta foto no queda gaire esportiva però és que ens ho varem passar tan bé i va ser un viatge tant maco que volia dir a tothom que si mai teniu l'oportunitat d'anar a Mèxic ufff!! us agradarà molt!! A la tornada ja varem pedalar una mica eh!! bé s'havien de cremar els Margaritas i los nachos mmmmm....

15/9/08

VIC-PLATJA D'ARO AMB BTT


11 de setembre de 2008, a les 7 del matí. En Pep, la Marta i la Maria es preparen per començar a pedalar ... Varen sortir des de Folgueroles, agafant la carretera de Sau i un cop al pantà de Sau varen agafar una pista que els va portar al Pantà de Susqueda. Varen rodejar tot el pantà fins arribar al final. Allà varen agafar la ruta del carrilet que els portar fins a Platja d'Aro. Varen fer uns 115 kms amb 7 hores. És una ruta llarga però fàcil. Us ho recomanen!!!

4/9/08

Caminada nocturna a Matagalls


L'olga i la maria un dimecres de juliol van participar a una caminda nocturna des de Collformic fins a Matagalls.

Camino del Norte - Agost 2008


Aquest agost la Marta i la Maria van agafar les bicis i les alforges i van fer un troç del Camino del Norte. Des de Posadas (Asturias) fins a Santiago de Compostela. Va ser una experiència molt positiva, tant esportivament com emocionalment. Ho recomanen a tothom que tingui ganes de pedalar envoltat de mar i muntanya i també de gent molt maca que et vas trobant pel camí.

1/9/08

Pedalades

Ja hi tornem a ser!!! Ostres tu que ràpid que passen les vacances... però perquè no us adormiu us envio unes quantes pedalades que segur que us agradaran!!

Apali doncs a disfrutar i pedalar fort!!!

http://www.famdepedal.com 2h resistència

http://www.clubciclistaolost.com 2h resistència

http://consorci.llucanes.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=68 pedalada popular